Astrid Serine Hoel jobber frilans, hovedsaklig som danser og koreograf, men gjør også oppdrag som skuespiller. Hun har base i Oslo, men jobber i store deler av Norge. Hun jobber som danser og koreograf for andre kompanier og produksjonsselskaper, og hun setter opp egenproduserte forestillinger. Hun har vært/ er tilknyttet blant annet HLM produksjoner, Compassion2dance Company og Tavaziva Dance Company.

I august 2018 hadde «Mens verden går forbi» premiere. Dette var Astrid Serine Hoels første egenproduserte forestilling. Den ble produsert i samarbeid med dansekunstneren Ingvild Faxvaag Johnsen, og komponist Magnus Nordbye. I denne forestillingen er Astrid Serine Hoel både utøver, koreograf og tekstforfatter.

Astrid Serine Hoel jobber også som koreograf for ulike showproduksjoner og revyer. Hun har blant annet satt opp revyene «Ut å stjæle paller», «Mellomrom», «SiloWatt, et isolert samspill», «Vi må snakke om miljø» og «Tampen brenner». I samme showstil har hun også koreografert flere opptredener bl.a. på konserthuset og ved åpningen av landsmøtet til Industri og Energi.

I 2018 skrev Astrid Serine Hoel teaterstykket «Aldriland» i samarbeid med Eva Victoria Verpe. Manuset er en nytolkning av boken «Peter and Wendy» av J. M. Barrie. «Aldriland» ble satt opp på Black Box teater i mai 2018, under Musikkteaterfestivalen.

CV – English

CV – Norsk