Astrid Serine Hoel jobber frilans; hovedsaklig som danser og koreograf, men gjør også oppdrag som skuespiller. Hun har base i Oslo, men jobber i store deler av Norge. Hun jobber som danser og koreograf for andre kompanier og produksjonsselskaper, og hun setter opp egenproduserte forestillinger. Hun har vært/ er tilknyttet blant annet HLM produksjoner, Compassion2dance Company og Tavaziva Dance Company.

Nå er hun aktuell med forestillingen «Merenneidon helmet», som hun setter opp i samarbeid med musikerduoen Beddari Nilsen. Den turnerer gjennom Den Kulturelle Skolesekken, Den Kulturelle Spaserstokken og som gjestespill ved ulike festivaler i mai-august 2019. Forestillingen tar utgangspunkt i gamle kvenskfinske tradisjoner, kombinert med samtidskunst. I denne produksjonen er Astrid Serine Hoel produsent, koreograf og utøver.

I august 2018 hadde «Mens verden går forbi» premiere. Dette var Astrid Serine Hoels første egenproduserte forestilling. Den ble produsert i samarbeid med dansekunstneren Ingvild Faxvaag Johnsen, og komponist Magnus Nordbye. I denne forestillingen er Astrid Serine Hoel både utøver, koreograf og tekstforfatter.

Astrid Serine Hoel jobber også som koreograf for ulike showproduksjoner og revyer. I samme showstil har hun også koreografert flere opptredener bl.a. på Konserthuset i Oslo og ved åpningen av landsmøtet til Industri og Energi.

I 2018 skrev Astrid Serine Hoel teaterstykket «Aldriland» i samarbeid med Eva Victoria Verpe. Manuset er en nytolkning av boken «Peter and Wendy» av J. M. Barrie. «Aldriland» ble satt opp på Black Box teater i mai 2018.

CV – English

CV – Norsk