Astrid Serine Hoel jobber frilans; hovedsaklig som danser og koreograf, men gjør også oppdrag som skuespiller. Hun har base i Oslo, og jobber i store deler av Norge. Hun jobber som danser og koreograf for andre kompanier og produksjonsselskaper, og hun setter opp egenproduserte forestillinger.

Nå er hun aktuell med forestillingen «Merenneidon helmet», som hun setter opp i samarbeid med musikerduoen Beddari Nilsen. Den turnerer gjennom Den Kulturelle Skolesekken, Den Kulturelle Spaserstokken og som gjestespill ved ulike festivaler og arrangementer i mai 2019 – april 2020. Forestillingen tar utgangspunkt i gamle kvenskfinske tradisjoner, kombinert med et mer moderne scenisk uttrykk. I denne produksjonen er Astrid Serine Hoel produsent, koreograf og utøver. Forestillingen har skapt stort engasjement hos både barn og voksne! Anmeldelser og nyhetsartikler om forestillingen ligger under «Omtaler».

Astrid Serine er også aktuell som koreograf og danser i det historiske musikkspelet «Bomstadskvenene», med urpremière i Nordkjosbotn i mars 2020.

Siden 2017 har hun turnert med HLM produksjoner med forestillingen «Mormor danser». Dette er en interaktiv dansefortelling som handler om gleden av bevegelse; i naturen, i hverdagen og til fest. Forestillingen har blir spilt gjennom Den Kulturelle Spaserstokken i Gran, Lunner, Oppegård, Gjøvik, Tromsø og Lørenskog. «Mormor danser» var i 2019 en del av det kulturelle programmet under «Demensdagene» i Tromsø.

I august 2018 hadde «Mens verden går forbi» première. Dette var Astrid Serine Hoels første egenproduserte forestilling. Den ble produsert i samarbeid med dansekunstneren Ingvild Faxvaag Johnsen, og komponist Magnus Nordbye. I denne forestillingen var Astrid Serine Hoel både utøver, koreograf og tekstforfatter. Den ble spilt på Trikkehallen i Oslo og Scenehuset i Oslo.

Astrid Serine Hoel jobber også som koreograf for ulike showproduksjoner og revyer.

I 2018 skrev Astrid Serine Hoel teaterstykket «Aldriland» i samarbeid med skuespiller Eva Victoria Verpe. Manuset er en nytolkning av boken «Peter and Wendy» av J. M. Barrie. «Aldriland» ble satt opp på Black Box teater i mai 2018.

CV – English

CV – Norsk